Tako to biva kada se previše sniva: Zvezdina katastrofa

 Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Monaka u trećem kolu Lige šampiona sa 5:1 na gostovanju na stadionu Luj II.



Zvezdi se ponovio sličan epilog kao u utakmici sa Interom, gde je bila solidna u prvom poluvremenu, ali je u drugom ostala i bez koncentracije i bez snage, dok je protivnik nastavio da gazi istom silinom.

Već po ko zna koji put Zvezdini mečevi se igraju po istom principu. Solidan početak, jedna greška, pa gol protivnika i potpuni brodolom. Monako je prvi gol postigao preko Takumija Minamina u 20. minutu i to posle katastrofalne greške Silasa.


Ipak, dao je nadu Šerif Endijae golom iz penala u 27. minutu, ali je kratko trajala radost gostiju.

Pred sam kraj prvog dela Bril Embolo postiže gol, te zatim Vilfred Singo „bombom“ u 54. minutu i tu je bio kraj. Mogla je i veća razlika da bude do kraja, ali je Monako postigao samo još dva gola, četvrti u 70. minutu – ponovo Minamino. Ali i peti u poslednjem minutu meča – Akliuš.

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Uroš Spajić bio je razočaran epilogom meča sa Monakom u kneževini.

„Igrali smo protiv fantastičnog protivnika. Primili smo golove u nezgodnom trenutku, na kraju prvog poluvremena i onda nakon toga isto ubrzo u drugom. Monako je odlična ekipa. Bili su bolji, zaslužili su“, dodao je kapiten crveno-belih.

Zvezdi sada sledi okršaj sa Barselonom početkom novembra na njenom stadionu, a moraće daleko bolje nego protiv Monaka, koji ima sedam bodova.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru