Sin Dejana Milojevića posle Pešićevog odlaska podelio reči koje strašno bole

 Čuveni košarkaški as i trener Dejan Milojević preminuo je januara ove godine, a vest o njegovoj smrti potresla je čitavu Srbiju.




Jedan od najboljih mladih stručnjaka godinama je radio kao trener Mege, a onda je otišao u Ameriku gde je bio deo stručnog štaba Golden Stejt Voriorsima, sa kojima je 2022. osvojio šampionski prsten.

Imao je želju da jednog dana postane selektor Srbije i ta želja mu je, nažalost, ostala neispunjena.


Da je i dalje među nama, šansa da Milojević preuzme kormilo postojala bi sada kada je Svetislav Pešić otišao sa tog mesta.


Nikola Milojević, sin legendarnog Dekija, koji se i sam bavi košarkom, podelio je poruku koja zaista istinski boli svakog ljubitelja košarke u Srbiji.

„Da život nije kofa puna g*****, mi bismo posle Karija dobili selektora za naredne dve decenije“, napisao je jedan od korisnika društvenih mreža, a podelio Nikola.


Milojeviću je pozlilo tokom timske večere sa Voriorsima u Solt Lejk Sitiju. Odmah je prebačen u bolnicu, ali nije uspeo da prevaziđe posledice srčanog udara i preminuo je u 46. godini.


Pešić je selektorsko mesto napustio posle tri godine, osvojivši srebro na Mundobasketu i bronzu na Olimpijskim igrama, a baš pre nego što je došao, posle neuspeha Srbije da se kvalifikuje za OI u Tokiju, Milojević je bio spominjan kao mogući naslednik Igora Kokoškova.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru