Ovako je Toma Fila govorio o dečaku-ubici!

 Dečak je 3. maja koristio dva očeva pištolja koje je uzeo iz sefa.




- Kosta je narcis, a to se vidi po tome što je ubio dvoje koji su bili bolji od njega, devojčicu koja nije prihvatala njegovo udvaranje, prva tri deteta je uklonio jer su mu bili prepreka i tako dalje. Ovo je tragedija i monstruozni zločin jednog deteta, on je opasan po okolinu, a i sebe!


Ovim rečima advokat Toma Fila pre nekoliko meseci opisao je Kostu Kecmanovića koji je 3. maja prošle godine izvršio stravičan zločin ubivši devetoro đaka i čuvara škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.


Naime, više od godinu dana koliko je prošlo od jezivog zločina, narod ne prestaje da se pita zašto se dečak, koji je u tom trenutku imao samo 13 godina, odlučio na takav korak.


Prema mišljenju Tome File, došlo je do propusta roditelja Miljane i Vladimira Kecmanovića, koji su, kako kaže, morali da primete da sa dečakom nešto nije u redu.


- Sud je trebalo da dozvoli da odbrane optuženih budu javne, kako bi ljudi znali šta su govorili. Roditelji Koste su pogrešili u vaspitanju, kad su mu dozvolili da ide u streljanu. Oni su svesni šta je on uradio, ali ostaje pitanje gde su pogrešili u vaspitanju. Ne verujem da je moguće da otac i majka ne primete da se dete tako razvija, reč je o mračnom zločinu koji nije zapamćen na Zemljinoj kugli, nikad! U istoriji pravosuđa nisam to video - rekao je Fila.



Da podsetimo, Kosta Kecmanović je izvršio brutalni napad, ubivši devetoro đaka i radnika obezbeđenja, a ranio petoro dece i nastavnicu istorije u svom krvavom pohodu u OŠ "Vladislav Ribnikar".


Prema rezultatima istrage, dečak je 3. maja koristio dva očeva pištolja koje je uzeo iz sefa. Dodatno je pripremio četiri Molotovljeva koktela, sve to stavio u ranac i krenuo u školu, gde je izvršio svoj krvavi pir.


Uzimajući u obzir preciznost i brzinu napada, utvrđeno je da je Kosta ispalio ukupno 57 metaka tokom pohoda koji je trajao svega 120 sekundi. Na ulazu u školu prvo je ubio pripadnika obezbeđenja i tri devojčice, nakon čega je ušao u učionicu gde je imao čas istorije. Tamo je ranio nastavnicu Tatjanu Stevanović i likvidirao šestoro dece, dok je petoro zadobilo ozbiljne povrede.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru