Kosta, ubica, besan na majku, a oca ne spominje

 Kada ga je čuvar upitao na koga viče, dečak-ubica je hladnokrvno odgovorio: "Onoj ženi što se zove majka".





Masakr u "Ribnikaru" i dalje potresa javnost, a jedan od najbizarnijih detalja ovog monstruoznog slučaja bila je drama koja se odvijala u bolnici u kojoj veštače i nadziru Kostu Kecmanovića.


Kako smo pisali, hirovitog raspoloženja, Kosta je šokirao čuvare iz policije i osoblje Klinike za psihijatriju i neurologiju za decu i omladinu početkom godine zbog svog ponašanja. Naime, iz njega kulja mržnja prema majci Miljani, koja je povremeno nekontrolisana.


On je u jednom trenutku, okrenut prema prozoru, viknuo: "Istrunućeš u zatvoru!" Kad ga je jedan od policajaca upitao kome se obraća, on mu je hladnokrvno odgovorio: "Onoj ženi što se zove majka."

- On je već ranije, često menjajući raspoloženje, iskazivao bes prema majci koji nikome od zaposlenih u klinici nije jasan. Umislio je da će moći da bude prisutan na suđenju Miljani i ocu Vladimiru, gde je hteo da "sve ispriča". Na šta je mislio, nije rekao - objašnjava obavešteni izvor iz bolnice.


Devojčica koju nije mrzeo

Prema rečima izvora, Kosta je u komunikaciji na društvenim mrežama s jednom devojčicom pominjao i školu, ali ne kao pretnju, već više možda kao potencijalno mesto susreta.

- Ukoliko ju je poznavao, može se reći da je to jedina ženska osoba "koju nije mrzeo". Poznato je da su gotovo sve žrtve devojčice i da je navodno masakr počinio da bi se osvetio majci. Zbog toga i jeste čudna ova blaga komunikacija s devojčicom - navodi izvor.

Kostin odnos s majkom je, da podsetimo, u najmanju ruku, turbulentan. Kako je istraga pokazala, on je mesecima planirao kako će izgledati masakr u "Ribnikaru" i pritom želeo samo jednu stvar, da Miljana Kecmanović pati.


Kako navodi obavešteni izvor, on želi da bude u centru pažnje.


Kosta je nakon zločina, opisao detaljan plan koji je osmislio da bi se osvetio majci.


- On je majku jednog ubice iz dokumentarnog filma poistovećivao sa svojom jer je smatrao "da ona nema saosećanja za njegove probleme". Zapravo, hteo je da pate majke njegovih ubijenih drugara, ali i njegova. Tu patnju, kao i krike uplašene i ranjene dece, video je kao neku vrstu kompenzacije za svoju duševnu bol - naveli su tada izvori.


Oca ne pominje


Zanimljivo je da je dosad dečak-monstrum najmanje besa ispoljavao prema ocu Vladimiru. Da li mu je on više izlazio u susret učeći ga da puca, vodeći u streljanu na obuku u rukovanju oružjem i povlađujući mu, biće takođe poznato kad opet svi iz porodice budu saslušani.


- Štaviše, on oca uopšte ne pominje - naveo je obavešteni izvor.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru