Pijana producentkinja udarila u dete na pešačkom prelazu

 Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić objavila je da je zaposlena na televiziji Pink, Nina Kovačević, udarila na pešačkom prelazu devojčicu staru 15 godina i da je u trenutku nesreće imala više od jednog promila alkohola u krvi. Prema informacijama Tepićeve, lekari se bore za život deteta, dok je Kovačević tokom noći zadržana na trežnjenju.



„Pijana Nina Kovačević sa Pinka udarila je na pešačkom 15-ogodišnju devojčicu. Lekari se bore za život deteta. Nina je imala više od 1 promila alkohola u krvi“, napisala je Tepić na društvenoj mreži Iks i dodala:



„Kada je Srbija tugovala zbog žrtava masakara 2023. Nina je sa zgrade Pinka narodu pokazivala srednji prst, s obe ruke“, poručila je Tepić.


Prema njenim informacijama, Kovačević je zadržana na trežnjenju tokom noći.


U toku noći na društvenim mrežama objavljeno je da je došlo do velike saobraćajne nesreće u Ulici Vojvode Stepe na Voždovcu, kada je automobil u punoj brzini na pešačkom prelazu udario devojčicu.


Snimci su se pojavili na mrežama i nedugo nakon toga se pominjalo da je automobil vozila Nina Kovačević, inače producentkinja na Pinku.


Široj javnosti postala je poznata nakon što je prošle godine građanima tokom protesta „Srbija protiv nasilja“ okupljenim građanima ispred Pinka pokazala srednji prst.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru