Legenda Partizana poziva sve „grobare“ na protest

 Legendarni fudbaler Partizana Goran Trobok pozvao je navijače tog kluba da se okupe na protestu protiv uprave crno-belih.





Partizan je već dugo u ozbiljnim problemima, a navijači su na „ratnoj nozi“ sa Milošem Vazurom i, dok je tu formalno bio, Miloradom Vučelićem.

Dugo i bojkotuju utakmice svog kluba, a po završetku prethodne sezone u Superligi, gde je Crvena zvezda uzela sedmu uzastopnu titulu prvaka, rešili su da radikalizuju metode borbe protiv uprave kluba iz Humske.


<
p>Toj inicijativi „grobara“ se priključio i Trobok, koji je od 1997. do 2003. branio crno-bele boje.


„Nakon toliko godina ponovo na stadionu Partizana, na ulazu na fudbalski teren. Osećaj kao i prvi put kad sam izašao na ovaj teren. S tim da su tribine tad bile pune navijača, a sada je stanje malo drugačije u mom voljenom klubu. Neke utakmice su bile legendarne i zaista, atmosfera na ovom stadionu, koju su pravili navijači Partizana je bila nezaboravna. I sad se naježim kad se prisetim tih trenutaka“, rekao je Trobok u videu koji su podelili navijači.

Na tribinama stadiona u Humskoj je osvanula i poruka „uprava napolje“, a ista će se po svoj prilici čuti i u nedelju na protestu u centru Beograda.


„Da se vrate navijači na stadion, da ponovo budemo zajedno. Vidimo se u nedelju 16. juna u 16 časova na Terazijama. Za slobodan Partizan“, pozvao je Trobok.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru