Prljavo, da prljavije ne može da bude

 Novosadska opozicija ujedinjena oko liste Udruženi za slobodan Novi Sad, koju čini Srpska koalicija NADA, sve stranke Srbije protiv nasilja, pokret Bravo i Vojvođani - LSV ocenjuje ovu predizbornu kampanju kao jednu od najprljavijih u Novom Sadu, od početka višestranačja 1990. godine.



„Plakatiranje i ruženje grada natpisima ‘Bojkot+ od strane aktivista SNS, uništavanje bilborda opozicije, lepljenje plakata i nalepnica sa pogrdnim sadržajem za opoziciju i uvrede preko TV ekrana, kulminiralo je uništavanjem balona ne male vrednosti, prečnika tri metra sa brojem 11, koji je bio postavljen kod novosadske Promenade. Slučaj je prijavljen policiji, kao i svaki put do sada“, naveli su u saopštenju.



Očigledno je, kako dodaju, da je SNS zadržao manir kojim se služio i ranije, a to je „arogancija i bahatost i nebiranje sredstava da bi zadržali vlast, privilegije i mogućnost dalje pljačke i devastiranja grada, kao i urušavanje moralnih normi i ljudskih vrednosti“.


„Sve ovo neće pokolebati Novosađane da u još većem broju izađu na izbore i u inat bahatosti i nekulturi, glasaju za promene, za Novi Sad kakav je nekada bio, miran, tih, pitom i tolerantan prema različitosti“, piše u saopštenju.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru