Nestvarna četvrtina Partizana: Crno-beli dominiraju

Nakon što je izgubio u finalu Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde, Partizan je prvo ostao i bez mesta među deset najboljih u Evroligi, a potom je Zvezda slavila sa 3:0 u finalnoj seriji ABA lige. U Partizanu žele da bar u okvirima Srbije dođu do titule i tako osvoje makar jedan trofej.



Panter je otvorio meč sa dve trojke, dok je Iljasolu promašio jednu, kao i Jelavić. Kaboklo je zakucao za 8:0, pa je Barać reagovao tajm-autom.

Jelavić je promašio zicer, Anđušić trojku, dok je Mega prokockala još jedan napad. Panter je "pocepao mrežicu" u šutu za dva, dok je Đurišić uzvratio na sličan način. Ledej je bio siguran sa penala za 12:2, Mega je izgubila loptu, a Zek je ubacio trojku. Jović je promašio zicer, a Kaboklo je zakucao u tranziciji.

Anđušić je ukrao loptu i položio u kontri, a Đurišić je imao 2+1. Partizan je napravio prvu grešku na utakmici, ali je onda u kontri Avramović položio za 21:5. Jović je promašio još jedan zicer, kao i Ledej. Anđušić je pogodio trojku, pa je Mega zvala još jedan tajm-aut. 

Ponovo je Partizan odigrao odličnu odbranu, ali je Anđušić ostao kratak na ziceru. Avramović i Kaboklo su imali zajedničku rampu, a Brazilac je bio najbolji i pod košem rivala. Đurišićev šut za tri nije bio dobar, a Panter je otišao do koša za 28:5. Đurišić je imao 2/2 sa penala, ali je Ledej bio precizan za dva na drugoj strani. 

ović se lepo snašao pod košem Partizana, a nakon dobre odbrane, Mega nije realizovala kontru. Anđušićev promašaj je popravio Kaboklo, Mega je izgubila još jednu loptu, a Panter je bacio pas za Ledeja, koji je zakucao. Avramović je pogodio trojku za 37:9, a onda je i Kaboklo zakucao za kraj prve četvrtine. 

Ovo je sve lepo, nestvarno, ono što su navijači Partizana tražili cele godine...Ali sačekajmo kraj..

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru