Šta se dešava: Novak jedva stoji na nogama

 Novak Đoković igra meč četvrtfinala mastersa u Monte Karlu protiv Aleksa De Minora, popularnog „Demona“, a taj meč je treći na programu.



Đoković je u prva dva kola bio siguran protiv Romana Safiulina i Lorenca Musetija u dva seta, dok je De Minor morao da odigra tri meča. U prvom kolu je bio bolji od Stanislasa Vavrinke, a potom je u tri seta savladao Talona Grikspora da bi potom bio bolji od Aleksa Popirina.


Srpski teniser je osvojio prvi set posle velike borbe rezultatom 7:5, posle više od sat vremena igre, a već u drugom gemu drugog seta je napravio brejk.


Međutim, uprkos dobrom rezultatu, sve je zabrinuo jedan detalj.

Đoković od početka meča po teškim vremenskim uslovima visokoj spoljnoj temoperaturi nije izgledao sjajno na terenu i dosta se mučio.


Ipak, kada je napravio brejk u drugom setu nakon greške De Minora, Novak se savio i u tom trenutku su mu klecnula kolena.


„Au, Novak jedva stoji na nogama“ uzviknuo je zabrinuto u prenosu Nebojša Višković, a Đoković je vidno izmučeno koračao ka drugom kraju terena gde je trebalo da se pripremi za serviranje.


Kamera je prikazala i njegovog trenera Nenada Zimonjića koji je izgledao veoma zabrinuto, iako je rezultat bio na strani Đokovića, a već u sledećem gemu je Novak pokušavao da skraćuje poene i napravio je seriju grešaka, pa je De Minor vratio brejk.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru