Sergej Trifunović pušten na slobodu

 Glumcu Sergeju Trifunoviću koji je u četvrtak uveče uhapšen zbog sumnje da je držao kod sebe pet grama droge, posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu ukinuto je zadržavanje.




Kako izvor Kurira otkriva, glumac je priznao da je drogu držao za ličnu upotrebu i za njega nije predložen pritvor.

„Drugi osumnjičeni koji je uhapšen sa Trifunovićem i kod kog je pronađeno oko 70 grama droge, negirao je da je prodavao narkotike i za njega je predložen pritvor“, dodaje sagovornik.


Podsetimo, njih je policija prema nezvančnim informacijama zatekla tokom primopredaje droge i po nalogu tužilaštva im je tada određeno zadržavanje.

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović komentarisao je na društvenoj mrežai "Iks" nedavno hapšenje glumca Sergeja Trifunovića.

Jovanović se na svom zvaničnom profilu na mreži „Iks“ obratio tužilaštvu, ali i Aleksandru Vučiću i uputio apel da se glumac pusti iz pritvora.

„Prejadna je hladnoća sa kojom naše društvo odgovara na ‘zločin i kaznu’ Sergeja Trifunovića. Ta tupa tišina koja prati njegov marihuana greh i zadržavanje u pritvoru nije izraz naše čistote nego mera naše neljudskosti i gluposti. Dugo mi nije važno zašto smo postali hulje. Važno mi je da ja na takvo društvo ne pristajem“, počeo je Jovanović i dodao:


„I da do kraja sveta ‘pi*a po mom grobu’ Sergeja želim slobodnog da srcem misli, govori i radi. Samo tako i on i ja ali i svi koji su noćas za razliku od nas dvojice gutali, duvali i šmrkali možemo opet pronaći svoj mir i mir među svima nama. Zato molim tužilaštvo ali i AV-a koji u ovoj zemlji ‘pušta kišu’ da me razumeju dok javno tražim slobodu za Sergeja Trifunovića. I tako odbrane našu ljudskost“, zaključio je lider LDP.


Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru