Lebron se poklonio Jokiću: Neviđeno u NBA

 Vreme je da krene konačan obračun i da se odmota klupko borbe za šampionsku titulu jer u subotu uveče kreće plej-of nakon što smo kroz plej-in dobili sve učesnike.




Ekipa Denvera napeg Nikole Jokića koja brani titulu prvaka seriju počinje utakmicom u noći između subote i nedelje kada pred svojim navijačima dočekuje ekipu Los Anđeles Lejkersa koju su prošle godine u finalu konferencije razvili sa 4:0.


Lebron Džejms legenda ove igre je u superlativima govorio o Nikoli Jokiću.

„On radi sve. Najvažnije je to što on menja način na koji saigrači razmišljaju o sopstvenoj igri. Kada si u stanju da inspirišeš saigrače da nekada igraju na nivou na kojem čak i oni ne smatraju da mogu, to je osobina velikog igrača. Jokić je jedan od najboljih košarkaša u istoriji, toliko je jednostavno“, istakao je Džejms.


Jokić ove sezone prosečno beleži 26,4 poena, 12,4 skoka i 9 asistencija, a Nagetsi su dobili sva četiri ligaška meča protiv Lejkersa, kao i prošlogodišnju plej-of seriju sa 4-0.


„Nikola je zaista dobar u tome da razvije ritam protiv bilo koje vrste odbrane“, rekao je trener Lejkersa Darvin Hem, „Samo je pitanje vremena pre nego što će shvatiti šta se dešava. Zato moramo da menjamo, ne samo vrste odbrane, već i igrače koji ga čuvaju“.


I Entoni Dejvis trebalo bi da bude spreman za početak serije.


„Imamo plan za različite scenarije u zavisnosti od toga ko ga čuva, u zavisnosti od toga koja je faza utakmice i koji je rezultat. Ne znam gledaju li naše intervjue, neću odavati previše“, kaže Dejvis.


Prvi meč na programu je u subotu na nedelju od 2.30 po srednjoevropskom vremenu.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru