Kecmanović pokušao da odbrani sina MONSTRUMA: Nisam znao šta se dešava u Kostinoj glavi!

 Ovde stojim zbog ćerke koja je žrtva svog brata, rekao je Vladimir.



Vladimir Kecmanović, otac dečaka-ubice Koste Kecmanovića, na svakom suđenju pokušava da istakne kolika je njegova bol zbog svega što je njegov sin učinio, kao i da bi on uradio sve da spreči stravičan zločin da je znao šta se dešava u glavi njegovog naslednika.


Na poslednjem suđenju u Palati pravde kom su prisustvovali članovi porodice Aćimović, Čikić, Vlahović, Negić, Anđelković, Kobiljski, po čijoj tužbi se sudi Vladimiru i Miljani Kecmanović, Vladimir Kecmanović je istakao da je od 3. maja kada je Kosta izvršio krvavi pir, mrtav čovek, te da sve što radi radi zbog svoje ćerke.




- Ovde stojim zbog ćerke koja je žrtva svog brata. Ništa nije ukazivalo da će se užas desiti. Kosta je bio u kontaktu sa mnogo ljudi i išao na mnogo aktivnosti i niko nije primetio bilo kakva odstupanja u njegovom ponašanju - počeo je Vladimir Kecmanović i dodao:



- U ovom trenutku bi bilo neumesno prema žrtvama da govorim kakvo je dete bio Kosta i koliko smo bili brižna porodica. Da sam znao šta se dešava u Kostinoj glavi i da mi je neko rekao da postoji bilo kakav problem, učinio bih sve da ne dođe do masakra.


U nastavku, Vladimir je i izjavio saučešće porodicama stradalih.



- Izjavljujem neizmerno i duboko saučešće porodicama ubijenih. Moj bol i tuga su neutešni.


Podsetimo, pored Miljane i Vladimira Kecmanovića, tužba obuhvata i njihovog sina maloletnika koji je počinio masakr. Takođe, pred ovim sudom vodi se i krivični postupak protiv oca i majke dečaka, kao i vlasnika i instruktora streljačkog kluba u kojem je navodno učio da puca, dok je maloletnik krivično neodgovoran jer u trenutku masakra nije navršio 14 godina. Sud je prihvatio predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i zatvorio suđenje za javnost.


Protiv Kecmanovića se vodi tri parnična postupka, dok je ukupno podneto pet tužbi, koje su podneli maloletnici i nastavnica istorije koji su teško ranjeni.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru