Duljaj emotivno o sinu Dejana Stankovića: Derbi bez glavnih

 Igor Duljaj, trener Partizana, pre fudbala, pre igre, stavio je akcenat na ono mnogo bitnije. Najpre je želeo da pošalje poruku Dejanu Stankoviću koji je sa sinom u Milanu u bolnici.




Pred 173. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana (subota, 18.00) Duljaj je najpre govorio o Stefanu Stankoviću koji se nalazi u bolnici.

Imao je jaku poruku i pre samog početka.

„Pre nego što odgovorim na vaše pitanje, moram da kažem jednu stvar koja mi je na srcu. Partizan i sport mi je omogućio da upoznam mnogo divnih ljudi i među njima je Dejan Stanković koji sa starijim sinom Stefanom vodi borbu i želim da ga puno pozdravim i u svoje ime i u ime svih onih koji ga poštuju i vole želim da njegov sin što pre ozdravi“, počeo je Duljaj.

Stanković nije otkrio detalje borbe, ali se vratio na klupu Ferencvaroša iz kog mu je stigla emotivna poruka.

„Zdravo svima, želim da poručim da sam u Milanu sa sinom koji je u bolnici već tri dana. Ima veoma važnu „utakmicu“, moramo da budemo zajedno i da igramo zajedno. Nadam se da ćemo u naredna tri-četiri dana dobiti sve rezultate kako bi počeli rehabilitaciju. Nažalost, neću sutra biti na klupi, ali verujem u moje igrače, u moj klub, u sve u stručnom štabu. To je samo jedna utakmica, ali imam jednu važniju sa svojim sinom. Porodica je na prvom mestu u ovom slučaju“, poručio je Stanković nedavno kada je bio u Italiji.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru