Aleksandar Mitrović u Beogradu

 Aleksandar Mitrović, najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije, došao je u Beograd gde se sastao sa Draganom Stojkovićem Piksijem.




Kako je navedeno na sajtu Fubalskog saveza Srbije, Mitrović je u Beograd došao uz dozvolu kluba, gde se u jednom restoranu sastao sa selektorom „orlova“.


Kako je dalje navedeno, Mitrović i Stojković su razgovarali o procesu oporavka prvog napadača reprezentacije Srbije, ali nije samo to bila tema.


Naime, Mitrović i Piksi su zajedno prošli kompletan plan i program kada su u pitanju događaji koji očekuju reprezentaciju Srbije pred početak Evropskog prvenstva.


Početka priprema planiran je za kraj maja, a u međuvremenu Stojković i saradnici će pratiti formu svih članova tima.


Reprezentacija Srbije će u Nemačku otići 11. juna, a pre toga „orlove“ očekuju dve prijateljske utakmice, protiv Austrije 4. juna u Beču i četiri dana protiv Švedske u Stokholmu.

Mitrović iza sebe ima sjajnu sezonu o čemu svedoči i teror nad Krisitjanom Ronaldom, ali i ulazak u Ginisovu knjigu rekorda, pa je tako navijače počastio jednim veoma ludim snimkom, ali je potom sve preplašio povredom. Ipak, ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju njegov nastup u Nemačkoj.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru