KK Partizan izdao hitno saopštenje

 Partizan je odlučio da se hitno oglasi pred meč 31. kola Evrolige protiv Real Madrida od 20.30.




„Parni valjak“ je pozvao navijače na meč bez ikakvog incidenta, ali i da zaborave ono što se desilo prethodne sezone.

Aludirali su crno-beli na tuču koja je izbila u Madridu prošle godine i mnogo negativnih stvari koje su pratile čitavu seriju. Ovog puta žele da sve prođe u najboljem redu.


„Četiri kola pre kraja ligaškog dela najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, Partizan se nalazi među timovima koji se bore za plasman u narednu fazu. Večeras, u Arenu dolazi aktuelni šampion Evrope i lider na tabeli Real Madrid, protiv kog će crno-beli dati sve od sebe kako bi došli do pobede.


Tokom čitave evroligaške sezone, Arena je na utakmicama Partizana dupke puna, a za današnji meč vlada veće interesovanje nego za bilo koji drugi. Tim povodom, KK Partizan poziva sve navijače da u dvoranu dođu ranije i tako izbegnu gužve na ulazima.

Usled povećanog rizika zbog velikog interesovanja, mere bezbednosti će za večerašnju utakmicu biti pojačane, a klub ovim putem apeluje na navijače da se tokom utakmice ponašaju onako kako dolikuje publici sa najboljom reputacijom u Evropi!


Sva negativna dešavanja iz prošle sezone, neka u prošlosti i ostanu! Večeras, neka grla i dlanovi budu isključivo uz crno-beli tim, bez ikakvih drugih aluzija.


Parni valjak večeras igra protiv velikog rivala, ali i sportskih prijatelja. Večeras, budimo svi kao jedan u borbi za pobedu koja bi Partizanu mnogo donela u raspletu sezone“, poručio je Partizan.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru