Sramna izjava Nadalovog strica: „Moja želja je da se Đoković povredi“

 Stric Rafaela Nadala, Toni, pokušao je da na neki način oda priznanje Novaku Đokoviću, ali je umesto toga dao sramnu izjavu.




Toni je u izjavi za „La Sekstu“ poželeo Novaku Đokoviću da se povredi pred Olimpijske igre, kako bi Rafa mogao da dođe do trofeja.


„Nadam se i da će u avgustu doneti medalju sa Olimpijskih igara. Veliki sam optimista. A, da bi to uspeo, moja želja je i da se Đoković povredi, kao i njih još petorica-šestorica, da bi Rafa mogao da osvoji“, rekao je Toni Nadal, uz ogradu da je to šala.

Rafin stric je zatim objasnio i zbog čega su Špancu Olimpijske igre u Parizu toliko bitne.


„Pričao mi je Rafael da su mu Igre u Pekingu 2008. godine najbolje iskustvo u karijeri i da je tu osvojio zlato zahvaljujući podršci ostalih španskih sportista i zbog atmosfere koja je vladala tamo. Došao je u Peking u ne baš najboljoj formi, ali zahvaljujući Pau Gasolu i podršci ostalih sportista je uspeo da trijumfuje. Nema ništa bolje od toga da predstavljate svoju zemlju“, objasnio je Toni Nadal.


Đoković i Nadal bi potencijalno mogli da se sastanu na mastersu u Indijan Velsu, obojica su potvrdila učešće, a „peti grend slem“ će početi 6. i igraće se do 17. marta.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru