A šta kažu režimski mediji: Ćulibrk i saradnici i zvanično rade za Šolaka!

 Takozvani nezavisni, objektivni i profesionalni novinari koji su do sada radili u nedeljniku NIN na čelu sa Milanom Ćulibrkom konačno su pokazali pravo lice i uhlebljenje našli kod Dragana Šolaka.




Kako prenose tajkunski mediji na svojim portalima, uključujući Novu, N1, Direktno i Danas, Ćulibrk više nije glavni urednik nekada cenjenom nedeljnika, a sa njim su pošli i članovi uređivačkog kolegijuma.


Oni će novo radno mesto naći u nedeljniku koji će uskoro početi da izdaje Junajted medija, na čijem je čelu Dragan Šolak.


Pokušavajući od ovog medijskog transfera naprave prvorazrednu političku temu, Šolakovi mediji navode da su doskorašnji novinari i urednici NIN odluku da napuste taj nedeljnik doneli nakon što je nova vlasnica Jelena Drakulić najavila "promenu koncepcije". 


Tako su sve maske pale. 

Oni koji najširu javnost u Srbiji ubeđuju u profesionalizam, radiće pod kontrolom i za račun prebogatog srpskog tajkuna.


Da je reč o strašnom licemerju, govori i intervju koji je Ćulibrk uradio sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem uoči izbora.


Već na samom početku intervjua, Ćulibrk je rekao da Šolaka u životu nije video.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru