Jokić jeste vanzemaljac, ali je od krvi i mesa!

 Srpski košarkaš Nikola Jokić izjavio je nakon meča sa Hjustonom, da se nada će utakmica pomoći njegovom timu da bude bolji.




Košarkaši Hjustona pobedili su na gostovanju ekipu Denvera rezultatom 114:106 u utakmici NBA lige.

Najbolji u timu iz Teksasa bio je Fredi Vanvlit sa 26 poena, četiri asistencije i tri skoka, dok je Džejlen Grin postigao 25 poena, uz tri skoka.


Srpski košarkaš Nikola Jokić predvodio je Denver sa 23 poena, 16 skokova i pet asistencija. Ipak, na poslednja dva susreta je pogodio 18 šuteva iz 59 pokušaja, što je za čoveka koji je do tog trenutka u sezoni šutirao 60 odsto iz igre ogroman pad.


„Šutirao sam šuteve koje uvek uzimam. Nisam probao nijedan ludi šut, lopta jednostavno nije htela da uđe. Pokušavali smo da se ne osramotimo. Bili smo saterani uza zid i samo smo se hteli da se borimo. Možda to treba da radimo od početka. Nadam se da nam ova utakmica može pomoći da budemo bolji“, istakao je Jokić za NBA TV.

Iako smo navikli da Nikola Jokić bude nasmejan ili zbunjen, ovog puta je bio potpuno drugačiji.

„Bejbi Jokić“ kako je nadimak turskog košarkaša prišao je originalu i pokušao da sa njim proćaska pre meča.


Pre početka susreta ih je kamera snimala, a Šengun je ispričao nešto što je našao kao izuzetno duhovito, pa je razvukao osmeh od uveta do uveta.


Ipak, to nije bio slučaj sa Jokićem, koji ga je „zaledio“ pogledom. Prvo je pogledao u stranu, podigao obrve, a onda odlučio da više nema kontakt očima sa rivalom.


Šta je tačno rekao Turčin ostaje tajna. Barem za sada jer se u NBA sve sazna, pre ili kasnije.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru