Vučić na Pinku optužio Majića

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na režimskom Pinku poručio je jutros da je sudija Miodrag Majić, koji je i potpisnik „ProGlasa“, čest gost zapadnih ambasada, neko ko je oslobodio „gnjilansku grupu“, ali i da nikada, kako kaže, poslao SMS za bolesnu decu.


Za Majića je rekao da je važan čovek i izuzetno visoko postavljen u pravosudnoj hirerarhiji i optužio ga je da je po nalogu albanskih lobisti i zapadnih ambasada pustio na slobodu „gnjilansku grupu optuženih za ubistvo desetine Srba i nealbanaca na Kosovu“ kako bi „postao najvažniji čovek zapadnih zemalja“ u Srbiji.


„Kada vas oni predstavljaju i dokazani nasilnici poput Bjelogrlića onda nemate problem“, rekao je Vučić, poručivši da nisu reagovali na to, niti će izdati nikakav proglas, ali će govoriti o principima u kampanji.


Narednih dana izaćiće sa ogromnom podrškom javnih ličnosti koji „žele da Srbija nikada ne stane“, a to će biti lista ljudi koji će svojim ugledom podržati jedan tekst i „odgovornu politiku“.


Pušten je u studiju i video snimak Miodraga Majića koji govori o korupciji, a Vučić je upitao zašto Majić ne kaže kolika mu je plata i koliko puta ide nedeljno u „neke ambasade“.

Poručio je da ne odlučuje ambasada koje veliki čovek, nego percepcija naroda.


„Bila je jedna lepa akcija koju su politički zloupotrebili u Novom Sadu, pekli su palačinke za malog Lava. Divna porodica, divni ljudi. Onda je država rekla da će platiti milion i 600 hiljada evra, ali od tog trenutka za pojedine medije ni mali Lav ni cela porodica nisu važni. Majka mu je divna žena, to dete mu je najvažnije u životu i baš je briga za medije i sve nas“, rekao je.


Zatim je i to povezao sa sudijom Majićem, za kog je rekao da on i njemu slični „nikada nisu poslali SMS za bolesnu decu“.


Pušten je isečak intervjua Dragana Bjelogrlića za HRT-ovu emisiju Nedeljom u 2, a Vučić ga je prokomentarisao rekavši da su nekada bili sendvičari, a sada zverinjak – „da su nasilni kad peku palačinke“.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru