Sudija prekinuo meč Partizana i Albe: Navijače raspalio trener gostiju

 Mnogo grešaka na obe strane... Doužer ukrade loptu, ali onda baci loš pas za alej-up Ledeja. A na sve to ni Alba ne briljira u napadu, ali dovoljno da Timan primi loptu od Brauna pod košem i pogodi za vođstvo. Jaramaz je posle promašene trojke promašio i šut za dva, dok je Vecela izblokirao Kaminski, a isti igrač je potom napravio korake. I dalje je pitanje šta se dešava sa košarkašima Partizana koji za četiri minuta imaju samo jedan koš Ledeja.





Težak šut uz kontakt i pogodak Anđušića, tražio je i faul, nije ga dobio. Aleksa je ušao u igru umesto Jaramaza i pogodio dva bacanja, a Ledeju je lopta pobegla u aut.

Trojka Anđušića i odmah istovetan odgovor Proćide. Trener gostiju je tražio čelendž zbog jednog duela, a to je raspalilo "grobare" koji su počeli iz sve snage da viču: "Ajmo crno-beli ooo".

Posle trojki Avramovića i Proćide je Avramović ubacio šut za dva. Prekid koji je potrajao nekoliko minuta malo kao da je "uspavao" igrače, ali su navijači nastavili da "grme". Ledej je fauliran za dva bacanja i oba puta je bio siguran. Navijači zvižde igračima Albe.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru