Vučić uoči sastanka sa petorkom: Danas jedan od najtežih dana za mene i Srbiju

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će danas imati sastanak sa "velikom petorkom" i da će današnji dan verovatno biti jedan od najtežih dana za njega i za Srbiju pošto zna sa čime i zašto predstavnici dolaze.




"Noćima zbog toga ne spavam, ne znam da li bih vikao ili plakao od muke. Ali mogu da vam kažem da ćemo tražiti način i uspećemo da sačuvamo Srbiju. I nećemo je dati na poklon nikome već će uvek pripadati našem narodu", poručio je Vučić govoreći na skupu SNS u Šapcu povodom proslave 15 godina postojanja stranke. 

On je dodao da u Predsedništvo dolazi tzv. petorka "velikih, najjačih silnih", a da je Srbija mala zemlja, koja mora da vodi brigu o sebi da sačuva svoj narod i svoju decu.

"Ja mogu da vam obećam da se neću boriti da sačuvam sebe, ali ću se boriti svim srcem da sačuvam zemlju ma koliko da su silni i jaki. Čuvaću i Kosovo i Metohiju i naš narod na KiM", poručio je Vučić.

Vučić je podsetio da je ministarstvo finansija SAD uvelo sankcije članovima porodice predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.

"Što se regiona tiče, hvale se kako su uveli sankcije Dodikovoj deci. Svaka vam čast junaci i unucima uvedite sankcije", rekao je Vučić.

Vučić je rekao da će nastaviti da se bori za stabilnost i bezbednost Srbije, ali i za budućnost, jer je kako je rekao, važno da "naša deca imaju budućnost.

"Uradićemo veoma brzo taj put do Tekeriša i Cera, da se ne stidimo kada iz Beograda idemo. Radićemo nove puteve i pruge. I radićemo još više. A Srbija će još brže da napreduje u da grabi snažno i jako", rekao je Vučić.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru