Prihvatao je čestitke, ali zasluge za ubedljiv trijumf je delio sa svima: Igrali smo zajedno

 Dobra odbrana Smailagića, bačena lopta ka Naneliju. On iz kontre – zakucava. I smeje se. Sve se dešava početkom drugog poluvremena utakmice u Vilerbanu, kada je Partizan lomio Asvel. I kada su se nizali jedan za drugim lepi potezi crno-belih.



I ovo zakucavanje je brzo osvanulo na društvenim mrežama. Posebno zanimljiv opis svega dao je baš – Naneli. I to u jednoj reči.


Deda... Što svakako ima veze sa tim da je Naneli najstariji u ovom timu Partizana.


Prihvatao je čestitke, ali zasluge za ubedljiv trijumf je delio sa svima.


- Sve je do tima. Igrali smo zajedno. Svi su uradili ono što je trebalo da urade. Pratili smo plan utakmice i pobedili smo. Borili smo se mnogo jače nego prošle sedmice. Želeli smo da se iskupimo za ono kako smo izgledali u prvom kolu, da se pokažemo u pravom svetlu. I to je to. Sjajna timska utakmica – rekao je „deda“ Naneli. 

Košarkaši Partizana pobedili su u gostima ekipu Asvela u Evroligi, a već danas od 21.00 u Štark areni ih očekuje novi meč kada će u okviru trećeg kola ABA lige dočekati Cibonu.


- Protiv Asvela su igrali svi, to je najvažnije jer duel protiv Cibone sledi 48 sati nakon toga, potom ide duplo kolo Evrolige, treba rasporediti energiju, mnogo je utakmica ispred nas i moramo da vodimo računa - rekao je Obradović.


Centar Partizana Alen Smailagić je rekao da će njegova ekipa dati sve od sebe da se oporavi i što bolje spremi za duel protiv Cibone.


- Sigurno neće nimalo biti laka utakmica. Iako ne treba bežati od uloge favorita, svesni smo da samo uz maksimalan pristup zadacima koje nam trener postavi, možemo da odigramo dobro i dođemo do pobede - rekao je Smailagić.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru