Partizanovi košarkaši kažnjeni: Obradović spremio paket mera

 Početak nove sezona u Evroligi krenuo je loše po crno-bele.






Izabranici Željka Obradovića su doživeli ubedljiv poraz u Tel Avivu, protiv Makabija, ali navijače je u odnosu na rezultatski neuspeh zabrinula slaba igra regionalnog šampiona. 


Da se ne radi samo o navijačkoj zabludi, potvrdio je novinar "Partizan TV-a" Vladan Tegeltija koji je na društvenim mrežama podelio šta su crno-beli radili posle poraza u prestonici Izraela.

On je, naime, u svom izveštaju naveo da je najtrofejniji evropski trener po dolasku u Beograd organizovao naporan trening, dok je nakon poraza u Tel Avivu ekipa imala i video-analizu tokom cele noći. 

Ekipa će trenirati i danas popodne, ručati u Areni, odakle će put aerodroma Nikola Tesla, da bi uveče nakon sletanja u Ljubljanu produžila autobusom do Novog Mesta, gde u nedelju od 16 sati igra protiv Krke.

Dakle, crno-beli su nakon poraza imali "kazneni trening", a sve to uoči gostvanju Krki u drugom kolu AdmiralBet ABA lige.


Klub iz Humske će već naredne nedelje imati priliku da popravi utisak u Evropi, pošto će gostovati Asvelu, koji je takođe pretrpeo debakl na prvom gostovanju ove sezone, Crvenoj zvezdi Meridianbet.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru