"Mala maca je kad govori za CNN, a da kod Milomira Marića (Hepi TV) loše glumi državništvo

 U Beogradu se večeras održava 24. građanski protest "Srbija protiv nasilja". Građani se okuljaju ispred Doma Narodne skupštine odakle će Ulicom kneza Miloša prošetati do Vlade Srbije, a zatim Nemanjinom do Republičkog javnog tužilaštva.






Protest je i u Kraljevu. Protesti će, moguće je, biti usmereni i na lokalne izbore, s obzirom na to da je gradonačelnik Predrag Terzić podneo ostavku.


Demonstranti će se kretati sa Trga srpskih ratnika do Narodnog muzeja u tom gradu - mesta gde je nekada, pored muzeja, postojao tenk spomenik Oslobodiocima Kraljeva, a danas je 14. oktobar, tužan dan za ovaj grad, kada je streljano više od 2.000 civila. Među njima nisu bili samo Kraljevčani već i  izbeglice koje su tu došle iz Slovenije.

I večeras se okupljenim građanima obratio Smiljan Banjac koji je ukazao da se posle šoka od dva masakra koja su se maju dogodila   - u OŠ "Vladislav Ribnikar" i u selu Dubona kod Mladenovca, nasilje u školama i društvu nije smanjilo.


"Ko je od nas uopšte poverovao da će ova nesposobna vlast učiniti sve da nasilje nestane. Ne, svakim danom ga podstiču i zato im treba pokazati put u političku istoriju na izborima 17, decembra", rekao je Banjac.


On je istakao i da se Aleksandar Vučić svađa sa novinarima koji mu postavljaju prava pitanja.


"Mala maca je kad govori za CNN, a da kod Milomira Marića (Hepi TV) loše glumi državništvo u "ne dam vam" stilu", rekao je on.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru