Evroliga i šanse Partizana

 


Najveći favoriti za osvajanje Eurolige 2023/2024 su:


Real Madrid

Olympiacos

FC Barcelona

Anadolu Efes

Fenerbahçe

Ovi timovi imaju najbolje rostere u Evropi i najbolje trenere. Real Madrid je branilac titule i ima jedan od najiskusnijih timova u Evropi. Olympiacos je imao impresivan početak sezone i ima jedan od najboljih napada u Evropi. FC Barcelona je takođe imala dobar početak sezone i ima jedan od najkompleksnijih timova u Evropi. Anadolu Efes je uvek opasan protivnik i ima jednog od najboljih igrača u Evropi, Vasilija Micića. Fenerbahçe je uvek kandidovat za vrh i ima jedan od najboljih trenera u Evropi, Dimitrisa Itoudisa.


Međutim, i drugi timovi imaju šanse da se uključe u borbu za Final Four. Partizan ima dobro izbalansiran tim i predvodi ga Zach LeDay, jedan od najboljih igrača u Evroligi. AS Monaco je iznenadio mnoge ekspertne predsezonskim pojačanjima, uključujući Kembu Walkera i Elie Okobo. Virtus Bologna je takođe uložila u tim i ima nekoliko odličnih igrača.


Ukratko, Euroliga 2023/2024 biće jako takmičarska i nekoliko timova ima šanse da osvoji titulu. Najveći favoriti su Real Madrid, Olympiacos, FC Barcelona, Anadolu Efes i Fenerbahçe, ali i drugi timovi, kao što su Partizan,  Monaco i Virtus Bologna, imaju šanse da se uključe u borbu za Final Four.


AKO ŽELITE DA POMOGNETE RAD OVOG SAJTA, MOLIMO VAS DA KLIKNETE NA JEDNU REKLAMU!

 


Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru