Zelenović na protestu: Bili ste u prodavnici, pa meso je misaona imenica – raspad je svuda oko nas, 17. decembra donosimo odluku da ga zaustavimo

 "Sedamnaestog decembra svi zajedno donosimo odluku da se zaustavi raspad Srbije. Raspad je svuda, bili ste u prodavnici, na pijaci - koliko je paradajz, koliko je paprika? Da l' je ikad bilo skuplje? Zašto je toliko skupo? Ovu zemlju vode diletanti koji su uspeli da upropaste domaću proizvodnju. Meso je postalo misaona imenica, pa kilogram junećeg mesa je 1.200 dinara. Čvarci postali luksuzna roba, hoće neko da pravi ajvar? Paprika je 200 dinara. Uspeli su pokvare čak i evro", rekao je Nebojša Zelenović.


„Donosimo odluku 17. decembra da se završi ova saga sa litijumom. Donosimo svi zajedno odluku da nema rkopanja litijuma i bora u celoj Srbiji. Vučić hoće litijum, građani neće litijum. Šta nije jasno“, upitao je Zelenović i dodao da će dovesti čistu pijaću vodu u Zrenjanin.


On je naveo i da 17. decembra donosimo odluku da je kriminalcima mesto u zatvoru, a ne i narednjačkim izbornim štabovima i izvršnim odborima.


„Policajci nose svoje glave u torbi zato što jure kriminalce, zato što progone narko dilere. Jedan aplauz za policajce koji se bore protiv mafije“, naveo je Zelenović.


Poslanik je pozvao i sve prosvetare i sve roditelle da im se pridruže i 17. decembra donesu odluku da prestane raspad prosvete u Srbiji i naveo da ćemo na izborima takođe glasati hoće li seljak u svakoj sezoni da bude prevaren.



Zelenović je upitao predsednika Vučića – šta se desilo Banjskoj.


„Jesi li ti komandovao Radoičiću da izvede oružane ljude? Ako jesi, ti si onda najveći kriminalac ikada, doveo si u političku opasnost državu. Ako nisi, onda si najveći nesposobnjaković i treba mu oduzeti sposobnost da odlučuje. Da li razumete kakvu tragičnu komediju živimo, onu gde u trenutku dok Radioičić vodi one ljude na streljanje, Bata Gašić se grli sa lepom Brenom nedelju uveče“, rekao je Zelenović.


Vreme je, zaključio je Zelenović, da napravimo društvenu opoziciju u kojoj će biti stranke, političke organizacije, profesori, umetnici, nevladin sektor i da svi zajedno 17. decembra odlučimo da zaustavimo raspad u državi.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru