Vučić, Mali i Momirović su danas doručkovali parizer i majonez: Šta su sve kupili za 585 dinara?

 


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu da su ministri Siniša Mali i Tomislav Momirović jutros bili u kupovini, kako bi za doručak nabavili namirnice koje su od danas pojeftinile.





„U Palati Srbije smo, pošto danas imamo puno sastanaka ovde na Novom Beogradu. Prethodno su Siniša Mali i Toma Momirović otišli u kupovinu, kao što smo obećali onima koji su to tražili (nije bio naš hir)  i rekli da ne smemo i nećemo. Kupili su pola kilograma domaćeg parizera, dva litra jogurta, dva hleba „Sava“, dve kese i majonez „Dobro“. Ukupna cena je 585 dinara, što se vidi iz ovog fiskalnog računa“, rekao je Vučić.

On je istakao da je cena parizera po kilogramu 140 dinara niža, zbog čega je, kako kaže, zadovoljan i srećan.

„Nešto što narod voli da jede, na čemu smo svi mi odrasli, nešto što ja i danas često jedem, posebno u avionu kada idem u inostranstvo. Tražim da mi naprave sendviče baš od ovakvog parizera. Ne radimo mi ovo da bismo pokazali da smo mi obični ljudi kao sav normalan svet, da živimo da demantujemo njihove laži o tome ko su milioneri, a svi u Srbiji znaju ko ima račune u inostranstvu a ko niti ima niti je imao“, dodao je predsednik.

Vučić je istakao da će sledeće nedelje još najmanje 10 proizvoda imati sniženu cenu, napominjući da je jedenje parizera usledilo nakon komentara opozicije da ga vlast ne jede.


„U nedelju su rekli da ne smemo da jedemo parizer, jer valjda je to loša hrana, lošeg kvaliteta – ja mislim da je odlična. Kada smo rekli da ćemo to da uradimo, onda se sva graja podigla, i parizer je postao arhetip političkog neprijatelja, a onda kažu kako nemamo pravo da ga jedemo“, tvrdi Vučić.


 

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru