Mlataranje noževima uživo u „Eliti“: Mitrović tvrdio da će rijaliti ukinuti, pa da će ga upristojiti, a ovo vam sada servira

 Očekivano - ništa se nije promenilo.


U jeku protesta „Srbija protiv nasilja“ krajem maja ove godine čelnik „Pinka“ Željko Mitrović javno je obećao da će ukinuti rijaliti „Zadruga“, i to na molbu predsednika države Aleksandra Vučića.

To se i desilo, ali je ukidanje značilo samo prevremeni kraj poslednje sezone „Zadruge“. Ubrzo nakon toga Mitrović je najavio novi rijaliti pod nazivom „Elita“ koji ovih dana imamo priliku da gledamo na „Pinku“, kanalu sa nacionalnom frekvencijom.


I iako je jedan od zahteva onih koji mesecima šetaju ulicama širom Srbije bio ukidanje rijaliti programa (kao odgovor na porast nasilja u društvu, a nakon masakra u školi „Vladislav Ribnikar“), „Elita“ je počela samo dan nakon početka nove školske godine.


Ovaj „prst u oko“ građanima nije prošao nezapaženo, ali je rijaliti u Mitrovićevom ruhu nastavio da se emituje bez previše pompe. Mitrović je, doduše, tada tvrdio da će novi format imati drugačija pravila, odnosno da će vreme odloženog emitovanja biti povećano na između dva i četiri minuta kako bi mogao da „udari bip“ na sve psovke, kako je zakonom i predviđeno.


Međutim, nepunih mesec dana nakon početka „Elite“ već svedočimo scenama koje se ne uklapaju u potpunosti u tu zamisao.


Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru