Važno saopštenje za „grobare“, tiče se sezonskih karata: Partizan doneo bitnu odluku

 Moraće još malo da sačekaju navijači crno-belih.


Košarkaški klub Partizan odložio je početak prodaje sezonskih ulaznica za šesti septembar, zvanično je saopštio klub.


Cene svih ulaznica biće poznate od prvog septembra, a odvijaće se u tri faze.

Prenosimo saopštenje Partizana u celosti.


„Usled velikog interesovanja za sezonske karte KK Partizan koje se najbolje ilustruje kroz više od 30.000 registrovanih navijača zainteresovanih za kupovinu, kao i usled promene tiketing partnera, crno-beli odlažu početak prodaje sezonskih ulaznica (Prva faza, obnova starih mesta) i ona će početi do 6. septembra.


Nakon rekordne prodaje sezonskih ulaznica i rekrodne gledanosti u sezoni 2022/23, crno-beli će i u narednoj sezoni nesumnjivo imati snažan vetar koji će im dati njihovi verni navijači.


U prvi SEDAM dana prodaje, svi vlasnici sezonskih karata iz sezone 22/23 će biti u prilici da obnove, to jest sačuvaju svoje mesto. U ovoj fazi, moguće je samo kupiti kartu za mesto koje je vlasnik imao prošle sezone.


Druga faza prodaje traje ČETIRI DANA. U drugoj fazi, vlasnici sezonskih ulaznica iz 2022/23 mogu da, ukoliko to žele, u novoj sezoni promene svoje mesto. Za njih i PLATINUM članove koji imaju pravo preče kupovine će biti rezervisan ovaj period ekskluzivne prodaje. Važna napomena: Nakon isteka prvih sedam dana obnove starih mesta, ona se više neće čuvati. Na taj način biće omogućena kupovina onih mesta koja nisu obnovljena u prvih sedam dana. Treća faza prodaje počinje nakon opisanih 11 dana i tokom nje će se sve raspoložive karte naći u slobodnoj prodaji.


Članske karte i majice na koje su navijači ostvarili pravo kroz donacije u akciji ‘Jedan Partizan imamo’, a nisu ih do sada podigli, moći će da se preuzmu prilikom kupovine sezonskih karata, na prodajnim mestima novog tiketing partnera“, piše u saopštenju crno-belih.


Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru