„Delije“ se oglasile zbog nevremena, pozivaju navijače: „Moramo da napravimo iskorak“

 Fudbaleri Crvene zvezde trebalo je da dočekaju Napredak iz Kruševca u drugom kolu Superlige Srbije u subotu od 20.05, ali je taj meč pomeren.



Nakon najave da će Beograd zahvatiti veliko nevreme, doneta je odluka da meč bude odložen za jedan dan.


Tako će crveno-beli i Kruševljani snage odmeriti dan kasnije, u nedelju od 16.55, potvrđeno je i na zvaničnom sajtu Superlige Srbije.

Zbog toga su odlučile da se oglase i „delije“ koje pozivaju navijače da u što većem broju dođu na meč.


„Kako je utakmica sa Napretkom pomerena za nedelju 16:55č, imamo dan više da se mobilišemo za ovu utakmicu i da pokažemo da brojke sa Fiorentine i Vojvodine nisu bile samo izlet, već da se među Zvezdašima pokreće priča koja mora da ide dalje! Sezonske karte se prodaju, već smo premašili cifre od prošle godine. Bez ikakvog dodatnog motiva treba biti na stadionu ali u ovakvom trenutku kada Zvezda igra fudbal kakav igra, kada nas kroz mesec dana očekuje Liga šampiona, mi moramo da stvorimo ambijent na domaćim utakmicama koji će se jako malo razlikovati od Evropskih mečeva. Ako tražimo da naš tim pobeđuje ili igra dobro protiv ekipa koje su po 5, 10, 20 puta skuplje, onda za tako nešto mora da se stvori dobra klima na stadionu! Bez toga ne možemo ni da očekujemo ništa spektakularno ako mi prvi zakažemo. Zato, u nedelju u 16:55č, tvoje mesto je na Marakani! Na utakmici sa Napretkom, moramo da napravimo iskorak kao navijači i da ostavimo pozitivan utisak i nama kao navijačima ali i igračima na terenu od kojih mnogi tek treba da saznaju koliko je Crvena Zvezda u stvari velika. To sa praznim stadionom sigurno nećemo uraditi“, piše u saopštenju „delija“.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru