Bogdanović dobio mural: Igraj i pobedi

 Od kapitena reprezentacije se najviše očekuje.






Brojanje dana do početka Svetskog prvenstva u košarci, koje se ovog leta održava na Filipinima, Indoneziji i u Japanu, je u punom jeku. Naša reprezentacija će, zahvaljujući žrebu, ostati u Manili tokom celog turnira, prolazeći kroz grupnu fazu i svi se nadamo, osvajajući medalju.


Naši igrači već marljivo pripremaju za ovaj izazov. Dve trenažne utakmice protiv selekcija Bosne i Hercegovine i Poljske su već odigrane u zatvorenom okruženju, a naši košarkaši su trijumfovali u oba meča, pod vođstvom Svetislava Pešića. Iako je danas bio zakazan pripremni duel sa Crnogorcima, tehnički problemi i zauzetost dvorana u Podgorici su odložili taj susret. Ovo znači da će Pešićev tim imati dodatne dane za finalne pripreme pred Akropolj kup.

Sjajna podrška "orlovima" pred Mundobasket dolazi i u vidu murala koji se pojavio na zidu jedne zgrade u Zaječaru. Na tom muralu se ističe lik Bogdana Bogdanovića, ukrašen raznobojnim motivima i posebnom porukom koja simbolično počinje stihom iz poznate pesme grupe THCF "Igraj i pobedi."

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru