Beker o Đokoviću: "Nadam se da nikada neće prestati da igra“

 Nije mogao da sakrije oduševljenje.


Slavni bivši nemački trener, Boris Beker, izjavio je da bi voleo da Srbin Novak Đoković nikada ne prestane da igra tenis, prenosi „Jurosport“.

Đoković je na nestvaran način došao do nove masters titule trijumfom u finalu Sinsinatija protiv Karlosa Alkaraza nakon što je imao set i brejk zaostatka uz velike probleme sa umorom i iscrpljenošću. U jednom trenutku je bio na ivici da preda meč, ali se vratio iz gotovo nemoguće situacije i još jednom pokazao da je neuništiv


Beker je istakao da ne može da zamisli bolje finale od onog u Sinsinatiju. On je dodao da se nada da Đoković ne razmišlja o skorijem povlačenju iz tenisa.


„Nadam se da će Đoković nikada neće prestati da igra tenis. Ovo su dueli od kojih srce tenisa brže kuca. Najuspešniji igrač svih vremena Novak Đoković protiv najboljeg u klasi, koji je trenutno broj jedan na svetskoj rang listi. Ne možete da zamislite ništa bolje. Bio je to fantastičan meč“, rekao je Beker u jednom nemačkom podkastu.


Potom je pohvalio Alkarazovog trenera Huana Karlosa Ferera.


„Da li je trener važan? Mislim da je odgovor na ovo pitanje bilo finale turnira u Sinsinatiju. Alkaraz je imao veliku podršku trenera tokom meča. Novak je takođe imao podršku iz stručnog štaba. To je ono što želite da vidite, samo čistu emociju. Oba igrača su ostavila srce na terenu“, istakao je legendarni nemački trener.


Beker je trenirao Đokovića od 2013. do 2016. godine.


Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru