Sve napetije ispred TV Pink: „Robija, ubice!“

 Kolona građana koji su se oko 18h okupili ispred Skupštine, a oko 19h krenuli u protestnu šetnu - stigla je pred Pink nešto iza 20.30h.





Demonstranti viču: "Željko, lopove".

Narodni poslanik Radomir lazović za N1 kaže da je ovo "fabrika zla". "Ovde ćete moći da vidite slajdove - ko je ubio Olivera, nasilje koje reprodukuju", rekao je Lazović, govoreći o tome šta je pripremljeno za večeras.

Narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je za N1 da se neće odustati od protesta i blokade puteva u narednom periodu, i izvinio se građanima Srbije koji će "trpeti" zbog zastoja u saobraćaju.

"On ovo ignoriše ovo sve vreme. Ok, to je njegov metod... Videćemo šta će da mu bude kada mu zaustavimo saobraćaj na sat vremena u jeku turističke sezone. Rekao sam da postoji ta opcija, i nemojte sumnjati da se će to desiti", istakao je Jovanović.

Kako javlja reporter N1, došlo je do verbalnog koškanja između predstavnika obezbeđenja Pinka i ljudi kod ograde u prvim redovima, ali se sve dobro završilo. Situacija je mirna. Čuju se uzvici, građani su digli mobilne telefone. Poleti poneka rolna papira, ali ona ne stiže ni do ograde koja je između Pinka i građana.

Organizatori planiraju da reprodukuju poruke na zastavi, ali mrak nije sasvim pao, pa se čeka - da bi efekat bio bolji. Aleksandar Jovanović Ćuta je sa kombija vikao: "Vučiću, odlazi" i "Željko, lopove" što su skandirali i okupljeni.

Ispred Pinka građani viču "robija", "uaaaa" bačena je plastična flaša s vodom i rolna toalet papira.


Za to vreme, na Pinku se emituje dnevnik, ali još nema izveštaja o tome šta se dešava ispred njihove televizije.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru