Kakav početak Superlige: Odmah derbi, vicešampion na Partizan

 Gotovo da nije mogao teži početak za Partizan. Gostovanje vicešampionu države TSC u Bačkoj Topoli (subota 21 sat) označiće start Superlige i nove sezone Parnog valjka.






Tradicija kaže da izrečeno u uvodu nema statističku potporu. Partizan je u dosadašnjih pet mečeva na stadionu Topolčana slavio četiri puta, dok je u prvom okršaju bilo nerešeno.


Ipak, na osnovu viđenog u prošloj sezoni od oba tima, jasno je da bi za crno-bele samo gostovanje Crvenoj zvezdi bio zahtevniji zadatak.


Ali, mora se igrati protiv svih, pa i protiv TSC. I jedan je zajednički činilac - ide se na pobedu, ma ko bio preko puta.


Direktan prenos meča, kao i na svim mečevima Superlige Srbije, obezbeđuje ArenaSport, koja će ovaj duel prenositi na svom prvom Premium kanalu.

Goreće u Bačkoj Topoli. Partizan je loše odradio pripreme, tek na kraju je doveo nekoliko stranaca od kojih se mnogo očekuje, čak je i premašio cifru od milion evra za obeštećenje, ali se veruje da će njihov inat proraditi već od prvog kola. Možda bi samo Marakana trenutno bila najgore gostovanje za crno-bele, koji će ispred sebe imati ekipu koja im je uzela ono što im je godinama pripadalo – drugo mesto.


TSC se odlučio ovog leta na srpske fudbalere, pre svega iz inostranstva, koji su stigli u Bačku Topolu da bi igrali Evropu i ponovo se borili u Srbiji za titulu. Najpre će morati u jednom od derbija kola da sruše Partizan i tako pokažu da je nekoliko loših rezultata, kao što je to bio remi sa Radničkim iz Sremske Mitrovice bio samo loš dan.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru