„Dan zaklanjanja iza državne zastave i borbe za dostojanstvo pod njom“

 "Dan zaklanjanja iza državne zastave i borbe za dostojnastvo pod njom. Vlasnik Pinka prekrio je zgradu svoje televizije zastavom Srbije, demonstranti ispred zgrade nose te iste zastave tražeći da žive u zemlji u kojoj nema sadržaja kojima ih zasipa onaj u zgradi", rekao je Goran Dimitrijević na početku Dnevnika na TV Nova.





„I vlast na čelu s predsednikom se uvek figurativno ogrne zastavom svaki put kada kritike na svoj račun predstavlja kao napad na državu i kad svoje lične interese maskiraju kao interese zemlje i građana.


Prava Srbija bi trebalo da bude zemlja vladavine prava, u kojoj institucije rade svoj posao, a državni funcioneri postupaju u skladu sa svojim ovlašćenjima a ne mimo njih, u kojoj su mediji otvoreni za sve stavove i ne promovišu mržnju, u kojoj isti zakoni važe za svakoga i sprovodi ih nezavisno sudstvo, a svaka vlast je smenjiva i prolazna.


S obzirom da je sadašnja Srbije sve samo ne takva, u ovom opšem ogrtanju i mahanju državnim zastavama jasno je ko zemlji misli dobro, a ko se sve vreme lažno predstavlja“, završio je uvod u emisiju Goran Dimitrijević.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru