Premijerka je danas utihnula

 "Premijerka je danas utihnula"






Gašić je naveo da su nakon ubistva Olivera Ivanovića tražili međunarodnu pomoć i da je pitanje partnerima bilo "dajte nam snimke sa kamera, a oni su rekli ne može, bila je magla".


"Iz nemačke službe BND je javljeno da automobil 'astra' nije učestvovao u momentu likvidacije Ivanovića, ali da će od Kosovske policije tražiti video zapise sa mesta zločina, ali BIA do danas ništa nije dostavljeno", rekao je Gašić i dodao da niko nije optužio Nemačku.


Aleksić je naveo da je Gašić probao da odgovori, za razliku od premijerke.


"Bar ste probali da odgovorite, doduše dosta tanko, ali za razliku od premijerke koja je utihnula danas, vi barem čujete i pokušavate da odgovorite. I premijerkina tišina je odgovor. Pokušali ste da se branite stenogramom, koji imam i ja, samo što u mom stenogramu ne piše isto što i u vašem. Sad ne znam da li vi ne čitate to što piše ili neko falsifikuje", naveo je Aleksić i podsetio Gašića da je juče rekao da je ubica Olivera Ivanovića pod zaštitom Nemačke i upitao ga zašto nije raspisana poternica i šta se desilo sa navodnim snimcima.

Aleksić premijerki: Niste se upisali u knjigu žalosti

Aleksić je naveo da je jedino što svi zanju u Srbiji jeste da je Oliver Ivanović bio targetiran na televiziji Pink u sramnom spotu.


"Spot su naručile vaše političke elite, vaši saveznici. Do dana današnjeg niko nije izašao da kaže ko je naručilac tog spota nakon koga je ubijen Oliver Ivanović. Da li mislite premijerko, da je u redu to što radi Pink i da i dalje treba da se crtaju mete i neko da bude mrtav? I dalje imate spotove glumaca, političara, profesora... nije vam bilo dovoljno da jedan čovek izgubi glavu, treba još neko", rekao je Aleksić i upitao premijerku i ko je izneo podatke o ugovorima targetiranih glumaca sa Telekomom.


Aleksić je podsetio da je Jens Stoltenberg nakon šest meseci od masakra koji je počinio Brejvik u ušao u norveški parlament i rekao da je sistem zakazao.


"Kod vas ništa nije zakazalo, država Srbija savršeno funkcioniše. Samo što malo se ljudi targetiraju, kriminalci veličaju, narko dileri imaju vašu zaštitu - tako beščasni ne možete ni da vidite problem. Čekate da se završi skupština i onda kažete - ne dam Gašića, ne dam REM... Pa vi se niste upisali u knjigu žalosti. Jeste se upisali u knjigu žalosti, zapalili sveću, jeste kao premijer ove zemlje u jednom momentu pokazali pijetet, tugu? Gde ste vi bili kao premijer zemlje? Upisali ste se u knjigu žalosti u Londonu, ipak je kraljica Elizabeta zaslužila višu čast nego deca iz Ribnikara", naveo je Aleksić.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru