Lebron odgovorio na „peckanje“ Jokićevog trenera: Sve je pokrenuo jedan komentar

 Nije moglo da prođe bez odgovora.




Ponajviše od trenera Nagetsa Majka Melouna sa kojim se dugo poznaje, s obzirom na to da su sarađivali u Klivlendu pre skoro 20 godina.


Meloun je nedavno gostovao u jednom Lejkersu kada je ismejao izjavu Džejmsa u vezi sa njegovim odlaskom u penzijom, a koju je najbolji strelac u istoriji NBA lige izneo nakon što je njegov tim poražen u finalu Zapadne konferencije upravo u duelima sa Denverom.

Košarkaši Denver Nagetsa postali su šampioni NBA lige prvi put u istoriji franšize, a na tom putu su u finalu Zapadne konferencije savladali Los Anđeles Lejkerse.


Lebron Džejms i ekipa nisu imali rešenja za Nikolu Jokića i saigrače koji su ih „metlom“ (4-0) poslali na odmor.

Deluje da je to značilo dosta treneru Denvera Majku Melounu, koji je nakon titule nekoliko puta komentarima udario na Lejkerse.


Na šampionskoj paradi spiker ga je predstavio ka „Tata Lejkersa“, a sve to je pogodilo Lebrona koji nije mogao da ostane nem na prozivke.


„U Evropi sam poslednjih nekoliko nedelja, gledam svoja posla i čujem da sam vam toliko na pameti? Mislim da znam zašto. Molim vas, učinite da biti igrač ponovo postane kul. Uživajte u svetlosti, ali znajte da sam ja Sunce. Ja ostajem tu zauvek“, piše u njegovoj objavi na Instagramu.


Ipak, nije samo u negativnom smislu Džejms pričao o Denveru, pošto je isto tako podelio sliku beka Nagetsa Kentavijusa Kaldvela-Poupa, sa kojim je podigao titulu 2020. godine.


Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru