DS: Brnabić obmanula javnost da je udruženje „Srbija protiv nasilja“ registrovano na „kafanu Estrada”

 Predsednica Vlade Ana Brnabić je na jučerašnjoj sednici Skupštine obmanula javnost da je udruženje "Srbija protiv nasilja" registrovano na "kafanu Estrada” u Šapcu. Kao posledica ove izjave i namernog targetiranja određenog ugostiteljskog objekta od strane Ane Brnabić u njemu je od jutros inspekcija koja traži način da ga zatvori, navode iz Demokratske stranke.


„Građani dobro znaju da upravo ovako funkcioniše vladavina prava u Vučićevoj Srbiji. Najpre, predsednica Vlade javno iznese neistinu, a onda se državne službe zloupotrebljavaju u političke svrhe i koriste kao sredstvo za obračun sa opoziciono nastrojenim građanima“, tvrde iz DS-a.


Kako se navodi u saopštenju, istina je da je udruženje građana „Srbija protiv nasilja“ registrovano na adresi Karađoređeva br.39 u Šapcu.

„To je zgrada u kojoj se nalazi restoran ‘Estrada’, ali i jedna banka, Gradski odbor Demokratske stranke i više stanova i kancelarija. Demokratska stranka i svi njeni članovi i simpatizeri nikada neće odustati od borbe protiv mafijaškog režima Aleksandra Vučića. A predsednici Vlade Ani Brnabić poručujemo da umesto što se bavi zatvaranjem ugostiteljskih objekata, obuje čizme, obiđe poplavljena mesta po Srbiji i hitno organizuje pomoć ugroženima. Očigledno da stadioni i jarboli ne mogu da zaštite ljude od poplava“, ističu iz Demokratske stranke.


Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru