ZARADITE LAKO UZ NATIVE MEDIA REFERRAL PROGRAM

 KAKO REFERRAL PROGRAM RADI I KAKO OD NJEGA ZARĐUJETE

 


Kada se registrujete na Native media platformi, kao oglašivač ili izdavač, dobićete ličan Referral link na kontrolnoj tabli.


Link pošaljete svojim prijateljima ili ga promovišete na svojim sajtovima i stranicama. Za svakog novog izdavača ili oglašivača koji se registruje na Native Media preko vašeg linka, dobijate 25€!


Ako ste nam doveli novog izdavača, novac će bam biti isplaćen kada izdavač zaradi svojih prvih 100€. Ukoliko je u pitanju novi oglašivač, dobijate novac kada potroši prvih 100€ za oglašavanje.


Opcija u meniju “Referral Program” sadrži dve opcije u padajućem meniju: “Promo linkovi” i “Izveštaj”.


Prva opcija je da zaradite od preporuke. Treba da preuzmete kod i postavite ga na svoj sajt.


Sve što treba da uradite je da pritisnete “Preuzmi kod” od linka ili banera, u zavisnosti šta se više stilski uklapa u vašu veb stranicu.


U opciji “Izveštaj” se nalazi Referral izveštaj pomoću kojeg možete pratiti zaradu. Ažurira se na svakih sat vremena, tako da ćete biti uvek u toku sa svojom zaradom.

KAKO DA ZARADITE PREKO REFEERAL PROGRAMA?

 


Postoji nekoliko načina da privučete korisnike da počnu da koriste Native Media platformu, a ovo su najefikasnije tehnike:


 


Prijatelji i saradnici 

Verovatno u svom okruženju imate prijatelje i saradnike koji poseduju veb stranicu ili vode neko poslovanje. Vaše je da im pomognete da unovče promet na svojim sajtovima ili da prodaju što više proizvoda ili usluga, tako što ćete im poslati referal link, da se registruju na Native Media.


 


Linkovi u tekstu ili baneri

Ako imate blog ili sajt, dodajte baner ili link (gore pogledajte kako da preuzmete kod za isti) i svoju publiku uputite na Native Media platformu. Naravno, baner ili link postavite na vidljivo mesto. Mnoge će zainteresovati nativno oglašavanje, a vama će to doneti zaradu.


 


Blogujte o nama

Bilo da se blogovanjem bavite poslovno ili privatno, ili pak imate vlog, možete objaviti link ili baner u tekstu u kojem ćete svoju publiku edukovati kroz kratak vodič, kako da od registrovanja za izdavača ili oglašivača na Native Media platformi mogu da zarade.


 


Društvene mreže

Ovo je jedno od najboljih oružja za uspešan referral program. Sve što treba da uradite je da napišete objavu, na društvenoj mreži na kojoj ste aktivni, o iskustvu sa nama.


 


Koristite sposobnost komunikacije današnjeg vremena

Bilo da ste aktivni na nekom forumu, grupi na Facebook-u ili negde drugde vodite online diskusije, predložite svojim internet prijateljima da se registruju na Native Media. Naime, ako vas neko pita za pomoć ili traži način da zaradi od sajta, samo treba da podelite svoje iskustvo sa Native Media platformom. 


 


KAKO DA MAKSIMIZIRATE ZARADU?

 


Iskoristite poznavanje lokalnog tržišta. Svuda oko vas živi na hiljade potencijalnih oglašivača i izdavača. Oni ili ne znaju za Native Media ili ne mogu da se upuste u to, jer ne znaju o čemu je tačno reč. Objasnite im kroz neki članak, komentar ili video zapis. A ako želite da još više zaradite, možete direktno da kontaktirate vlasnike veb stranica ili raznih poslovanja, i objasnite im zašto je korišćenje Native Media dobro za njih. Na taj način dobijate i nove referale.


 


Kvantitet nije i kvalitet

 


Ne gubite vreme pokušavajući da privučete nerelevantnu publiku. Čak i ako dovedete na Native Media platformu stotinu novih referala, većina tih ljudi nikada neće početi sa radom. Zapamtite – vi zarađujete, kada oni zarade. Zbog toga se usredsredite na pronalaženje ciljnih korisnika. 


 


Sprijateljite se sa svojim referalima

 


Najbolje je da sa referalima izgradite ličan odnos tako što ćete ima dati savete ili im objasniti kako da povećaju sopstvene prihode, sve dok ne zarade/ulože svojih prvih 100€. Pružanjem pomoći i podrške izgradićete jaku vez poverenja koja je neophodne za uspeh u bilo kom poslovanju. 


 


NAJČEŠĆA PITANJA O RAFERRAL PROGRAMU

 


Kako započeti?

 


Regisitrujte se na Native Media platfromu i na kraju menija kontrolne table kliknite na opciju referral program. Kliknite ovde i preuzmite vaše unikatne linkove i banere.


 


Kada ću biti isplaćen i na koji način?

 


Isplatu vršimo preko Paypala, Payoneera, Skrilla i bankovnog transfera. Zahtev se podnosi na kontrolnoj tabli u odeljku za isplatu. Isplate vršimo jednom sedmično, utorkom.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru