Sjajan plan trenera Lejkersa: Kidnapovaćemo Jokića

 Košarkaši Los Anđeles Lejkersa sastaju se sa Denver Nagetsima u finalu zapadne konferencije NBA lige.


Nikola Jokić je do sada bio enigma za Minesotu Timbervulvs i Finiks Sanse i prosečno ima preko 30 poena po meču u dosadašnjem toku plej-ofa.

Uz 30,7 poena srpski centar ima i 12,8 skokova i 9,7 asistencija, što će svakako biti glavobolja i za Lejkerse i njihovog trenera Darvina Hema.


Hem nije hteo da priča o Denveru odmah pošto su Lejkersi eliminisali Golden Stejt Voriorse, poručio je da je svestan da „u Stenovitim planinama u Koloradu čeka jedno čudovište“, ali je sada dao jedan „recept“ kako da zaustavi Jokića.


„Plan je da pokušamo da ga uhvatimo ispred kuće, dok izlazi napolje, i da ga kidnapujemo“, rekao je Hem u šali pred početak serije.

Hem zna da će teško moći da izađe na kraj sa dvostrukim MVP-jem NBA lige ako ne bude imao nekog poput Dvajta Hauarda kao pre tri godine.


Dodao je da Lejkersi imaju nekoliko momaka koji fizički mogu da probaju da otežaju posao Jokiću, takođe u šali i uz osmeh.


Po svoj prilici, Jokićev duel sa Entonijem Dejvisom može da odluči čitavu seriju, a Hem u zbilji kaže da svako ko obuče dres Lejkersa mora da ga iznese na pravi način.


Lejkersi i Denver prvi meč igraju između utorka i srede od dva časa i 30 minuta iza ponoći.


Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru