Željko okupan, svi se raduju: PARTIZAN se plasirao u TOP 8

 

Košarkaši Partizana kolo pre kraja ligaškog dela takmičenja obezbedili su plasman u plej-of Evrolige, a velika pobeda protiv Monaka proslavljena je na parketu i u svlačionici sportskog zdanja u Kneževini.





Igrači kluba iz Humske okupali su trofejnog trenera Željka Obradovića koji je „pokisao“ otišao na konferenciju za novinare, ali u večeri kada su crno-beli overili vizu za doigravanje i to je dozvoljeno…


Srpski tim je i u Monte Karlu imao značajnu podršku sa tribina, a među onima koji su im pružili podršku bio je i Novak Đoković sa sinom Stefanom. Džejms Naneli je posle meča iskoristio priliku da se uslika sa Noletom, baš kao i sin Danila Anđušića.

Sve to su u Monaku ispratili i brojni navijači Partizana koji su došli da bodre svoj klub. Zato su i posle utakmice sačekali igrače i počeli da pevaju pesme beogradskog kluba.


Praktično su izvukli iz svlačionica igrače koji se još nisu poptuno sredili posle utakmice, da zajedno zapevaju i to su i uradili.


Aleksa Avramović je bio jedan od onih koji su ovog puta davao ritam svojim skakanjem, mada igrači nisu sada mogli da priđu tako blizu „grobarima“ i zapevaju u megafon kao u nekim ranijim situacijama.


Imaće tu šansu već u narednom kolu, poslednjem u regularnom delu sezone kada Partizan bude domaćin Panatinaikosu i kada bi pobedom, uz neke povoljne rezultate mogao da se nada spomenutom petom mestu.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru