Šansa da se konačno reši pitanje plasmana u TOP 8: Crno-beli igraju za peto mesto

 Košarkaši Partizana večeras od 21 gotuju ekipi Monaka u meču 33. kola Evrolige u kojem će pobedom tražiti prolaz u plej-of. Crno-belima nisu išli na ruku rezultati u ovom kolu jer su pobedili i Žalgiris i Baskoniju pa će u sopstvenoj režiji tražiti prolaz u osam najboljih..







Duel Saše i Željka Obradovića koji će sa klupe predvoditi dva tima možete pratiti uživo na kanalu Sport Klub 1.


Partizanu za prolaz u plej-of treba samo jedan trijumf u preostala dva meča, a gostovanje Monaku je prva prilika za to. Crno-beli traže i treću pobedu u četiri meča protiv ekipa iz top 4 pošto su prethodno savladali Olimpijakos i Real Madrid uz poraz od Barselone.


Partizan bi trijumfom u kneževini povećao šanse da završi na petom mestu koje bi u plej-ofu donelo sudar upravo ove dve ekipe što na papiru deluje kao manji izazov od duela sa ekipama Rela Madrida i Barselone.


U prvom dmeču u sezoni je Partizan bio ubedljiv i sa 100:80 deklasirao rivala, pa će Monako sigurno biti motivisan za revanš.


Meč će kao glavni sudija voditi stari zananc cno-belih Sreten Radović iz Hrvatske koji je mnogo puta sudio mečeve Partizana u ABA ligi.


Njemu će „društvo praviti“ i Karlos Peruđa iz Španije, kao i Gencijan Cici, iskusni sudija koji je rođen u Albaniji.


Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru