Grobari u transu: Novakov sin voli Partizan

 Trenutak za pamćenje.








Košarkaši Partizana su u Monte Karlu ostvarili veliku pobedu protiv ekipe Monaka rezultatom 88:84 i došli do pobede vredne plasmana u plej-of. U dramtaičnom meču su na kraju bili bolji crno-beli i tako u povratničkoj sezoni ostvarili veliki uspeh.


Na putu do pobede su imali i veliku podršku navijača, a u prvim redovima je sedeo i Novak Đoković sa svojim sinom Stefanom. Srpski teniser se nalazi u Monaku gde se sprema za prvi masters na šljaci pa je ponovo iskoristio priliku da sa svojim sinom pruži podršku crno-belima.



Iako Novak navija za Zvezdu, njegov sin je navijač Partizana a to je pokazivao tokom celog meča gde je često skakao i ustajao da bodri crno-bele.


Najemotivniji trenutka se dogodio u triler završnici kada je Kevin Panter hladnokrvno pogodio trojku kojom je Partizan prelomio meč, a Stefan koji je mahao pesnicom i pevao navijačku pesmu je u tom trenutku skočio i poleteo da proslavi koš.


Novak se samo nasmejao na oduševljenje svog sina, a taj trenutka je postao viralan na društvenim mrežama,  a navijači Partizana su oduševljeno delili taj snimak i komentarisali kako voli crno-bele.




„Mali je naš“.

Srpski teniser je u poluvremenu pričao o svom sinu i košarci.


„„Osećam se lepo, uživam, tu sam došao sa sinom, sa ženom, Partizan pobeđuje i drago mi je zbog toga. Partizan podržavam i navijam za njega kad igra protiv bilo koga osim protiv Zvezde. Ja sam zvezdaš, ali naravno navijam za srpski klub. Moj sin podržava Partizan, voli Partizan, tako da sad idemo i na Partizanove utakmice“.


Ispričao je i zanimljivu anegdotu gde mora da štipne svog sina kad se Stefan previše unese u meč.


„Ima i pored nas sedi predsednik Monaka, košarkaškog kluba, tako da, malo štipnem Stefana kad pretera. Rekao mi je baš: ‘Ovo je najgora utakmica, ne mogu da navijam kako želim’. Kažem: možeš, možeš, samo nemoj ‘ua’ da govoriš drugoj ekipi dok napadaju. Voli košarku, Srbija je zemlja košarke, to je kod nas najpopularniji sport“, priča Novak.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru