„Vučić mora od sutra svašta da objašnjava po Srbiji, naročito svojim vernim glasačima koji mu zbog ovoga oko Kosova možda i neće više biti verni“

 "Ovog petka mlekari su nakratko blokirali most u Šapcu, advokati i građani nakratko blokirali centar Beograda. A poneko sabira i utiske posle saznanja šta sve Srbija sanja da se ostvaruje. Taj slogan smo čuli danas, a snove smo čuli sinoć", rekao je Goran Dimitrijević na početku Dnevnika na TV Nova S.


„To da je aktuelni predsednik sam sagradio Hram Svetog Save, da je najbolji od svih u najmanje šest ili sedam različitih oblasti od istorije i diplomatije, preko industrije i rudarstva do istraživanja i analiziranja javnog mnenja.


A rezultati upravo tih istraživanja verovatno ukazuju da on mora od sutra svašta da objašnjava po Srbiji, naročito svojim vernim glasačima koji mu zbog ovoga oko Kosova možda i neće više biti verni, pa je neophodno klicanje, recimo radnika vranjanske fabrike ‘Jumko’ koji će sutra imati spontanu radnu subotu, pa će onda spontano otići da slušaju i aplaudiraju predsedniku, šta god on bude pričao.


Svi koji mu u javnosti ne aplaudiraju, ili čak imaju nešto protiv, prolaze kroz toplog zeca optužbi za sve i svašta, svejedno s koje strane da dolaze, sa posebnim pikom na političare čija imena rastu u tim istraživanjima i na one medije čije uređivanje vlast ne može da kontroliše“, završio je uvod u Dnevnik Goran Dimitrijević.


Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru