Tepić: Deca od 13 i 15 godina se tuku do smrti – eto u čemu je Srbija rekorder, ali to Vučić ne crta na tablama

 Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić komentarisala je nedavnu tuču grupe maloletnika i poručila da je Srbija rekorder u tuči maloletnika, ali da to predsednik Aleksandar Vučić ne crta na svojim tablama.


Na društvenim mrežama pojavio se snimak stravične tuče navijača na Novom Beogradu, koja se dogodila juče i u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

U tuči je povređeno ukupno pet osoba, od toga dva maloletnika, jedan od 16 i drugi od 12 godina, a trojica starijih su prebačeni na VMA i među njima je mladić koji se nalazi u kritičnom stanju.

Potpredsednica SSP Marinika Tepić poručila je da se deca od 13 do 15 godina tuku do smrti zbog navijačkog opredeljenja, te da je Srbija u tome rekorder.

„Evo u čemu je Srbija rekorder. Ali, to Vučić ne crta na svojim tablama. Deca od 13 i 15 godina se tuku maltene do smrti zbog navijačkog opredeljenja. Motkama i sekirama! Policija gde je? Čuva leđa? Zbog? Samo mere Margaret Tačer. Za spas, ne za kaznu“, navela je ona na Tviteru.


Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru