Obradović otkrio razloge poraza: „Pričali smo na poluvremenu…“

 Košarkaši Partizana odigrali su jednu od najlošijih utakmmica u Evroligi ove sezone, te su poraženi od Armanija iz Milana sa 76:62.




Svoje utiske nakon meča izneo je trener crno-belih Željko Obradović.


„Pričali smo na poluvremenu o napadu pre svega. Napadački uopšte nismo igrali kako treba, trebalo je da igramo dosta agresivnije. Zasluženo je pobedio tim iz Milana“, započeo je Obradović.

Ofanzivno Partizan nije bio ni blizu svog uobičajenog nivoa ove sezone.


„Čestitam Milanu na pobedi, igrali su veoma agresivno. Ovo je ofanzivno bila naša najgora utakmica, i zbog agresivnosti Milana i zbog naše spore igre. Lako je razumeti zašto smo izgubili, imali smo osam asistencija i čak 18 izgubljenih lopti. Poslednja četvrtina je odlučila sve“.


Ništa Partizanu nije polazilo za rukom ni sa jedne strane terena, pogotovo u drugom delu.


„Imali smo previše grešaka u odbrani, previše ‘praznih minuta’, posebno u trećoj i četvrtoj deonici. Nedostajalo je koncentracije, energije, nismo našli odgovor. U napadu smo bili baš loši. Čak i kada bismo odigrali dobru odbranu, nije bilo rešenja u napadu“.


Otkrio je Obradović i šta je nedostajalo u igri.


„Nedostajala je energija, igrali smo mnogo sporo, kretanje lopte, kretanje bez lopte, nismo igrali svoju igru. Zato sam i rekao da je ovo najgora naša napadačka utakmica ove sezone.“


Zahvalio se rivalu na predivnoj atmosferi u Milanu.


„Još jedna stvar, želim to da kažem. Hoću da se zahvalim Milanu i mom prijatelju Mesini na svemu što su pokazali meni i nama ovde i poklone koje smo dobili. Ambijent je bio predivan, hvala našim navijačima koji su došli kao u Bolonji, kao i pristalicama Armanija koji su napravili sjajan ambijent“, zaključio je Obradović.


Click Here To Join Native Media

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru