Naprednjaci službenim autombilima došli na stranački skup

 Naprednjaci su danas na Sednicu Predsedništva i Glavnog odbora SNS-a ponovo došli službenim vozilima.


Državni automobili ponovo su u velikom broju bili parkirani ispred Narodne Skupštine, baš u neposrednoj blizini MTS dvorane gde se održavao Glavni odbor Srpske napredne stranke od 17 časova, a gde je prethodno održana i sednica Predsedništva SNS-a.

Automobili su zauzeli čitav plato ispred Narodne Skupštine, a dosta službenih vozila marke „škoda“ bilo je parkirano i na samom trotoaru ispred zgrade parlamenta, kuda prolaze pešaci.


Predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić je u više navrata najavljivao kako će apelovati na svoje stranačke kolege i korio ih što koriste državna sredstva za potrebe jedne stranke.


Vučić je još 2013. godine izjavio da će broj službenih vozila biti smanjen, te da se razmišljao da se službeni automobili ukinu, sem za hitne potrebe.


„Znate šta će se ispostaviti? Da u javnoj upravi imamo više od 60.000 vozila. Kupili smo 60.000 vozila, pa da su samo po 1.000 evra, nego je najmanje po 10.000 evra, to bi bilo šest miliona. Računajte da održavanje tih vozila košta više nego samo vozilo. Ne samo da ćemo da smanjujemo broj tih vozila, nego razmišljam sa ukinemo sve to sem za hitne potrebe. Imaš dobru platu, sedi u svoje vozilo i dođi na posao“, kazao je tada Vučić.


Međutim, ponovo smo ispred Skupštine Srbije videli prizore kakve smo viđali i tokom prethodnih sastanaka naprednjaka – funkcioneri SNS-a su službenim vozilima došli na sednicu Predsedništva i Glavnog odbora.


Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru