Vrhunac bezobrazluka prema Jokiću

 Dvostruki MVP treba da predstavlja Denver Nagetse, ali kao da ga neće biti na Ol-star vikendu.


Nikola Jokić je na putu da postane MVP NBA lige treći put uzastopno, prvi put je doveo Denver Nagetse do 40 pobeda u sezoni pre Ol-star vikenda i treći put je starter.

Međutim, ako pogledate prednju stranu Vivint arene u Solt Lejk Sitiju, gde se Ol-star igra, Jokića nema nigde.


Na to je ukazao Harison Vind, novinar koji prati Denver Nagetse koji je ukazao na vrhunac bezobrazluka i nepoštovanja prema najboljem igraču lige i najboljem timu zapada, pošto su Nagetsi prvi sa skorom 41-18, ispred Memfis Grizlisa (35-22) i Sakramento Kingsa (32-25).


„Denver Nagetsi ne postoje“, napisao je Vind uz fotografiju prednje strane dvorane, na kojoj su likovi šestorice košarkaša.

Zajon Vilijamson, Kevin Durent, Džejson Tejtum, Lebron Džejms, Luka Dončić i Janis Adetokumbo se nalaze oslikani sleva nadesno i nema Jokića.


Zanimljivo je da Zajon i Durent ne mogu ni da igraju na Ol-star vikendu zbog povreda. Na prednjoj strani nema ni Džoela Embida, koji je već nekoliko sezona jedan od glavnih MVP konkurenata Jokiću.

„Pogledaj sa druge strane zgrade“, sugerisali su pratioci američkom novinaru, koji je ostao u neverici zbog onog što je video, iako je svestan da Denver kao malo tržište nije prioritet za marketing NBA lige.


Svejedno, Jokić je bio i među šest najpopularnijih u izboru publike koja je glasala startere za Ol-star, pa ostaje potpuna misterija zašto je izostao sa mesta gde se predstavljaju glavne zvezde vikenda.



Click Here To Join Native Media

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru