Ko o čemu, Alkarazov trener opet vrti priču o Đokovićevoj povredi

 Huan Karlos Ferero, nekadašnji teniser, a danas trener Karlosa Alkaraza podigao je buru govoreći o povredi Novaka Đokovića.


Đoković je povređen igrao u prva tri kola Australijan opena i na kraju je osvojio turnir sa pocepanim mišićem zadnje lože.



Iako se na terenu u početku videlo da nešto nije kako treba, Ferero nije bio ubeđen ni posle potvrde Krega Tajlija, prvog čoveka Australijan opena, da je mišić „stradao“ tri centimetra.


>Tu povredu je Novak zaradio u Adelejdu, na turniru serije 250, na kom je osvojio titulu pobedom nad Sebastijanom Kordom u finalu.


„Neću nazvati Novaka lažovom, ali ću samo reći da mi je teško da shvatim da je igrao tako. Pucanja i cepanja, po njegovim rečima: mišić je povređen“, rekao je Ferero za RNE.


„Da je stvarno tako, teško da bi se Đoković onako kretao kao što jeste. Očito, ako ima sposobnost da izdrži ozbiljan bol, što nije nemoguće, onda bravo za njega, zaslužio je pobedu“, dodao je Ferero.


Ipak, kontroverza se ne završava tu, ni skoro mesec dana pošto je Australijan open završen, a Novak već rekao da je odlučio da igra Dubai.


„Lično, posle cele svoje karijere koja je prošla sa različitim povredama, vidim ovakvo njegovo igranje kao teško, ako ne i nemoguće. Naravno, ako on to kaže, objasniće dobro, a ako to kaže i direktor turnira, onda prosto morate da im verujete“, kazao je Ferero.

Click Here To Join Native Media

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru