Kada sudije perfidno najboljima sviraju faulove

  Nije kriva Zvezda, sudije i Vučić. Kriv je Partizan.Dopustio da ga na perfidan način nadigraju sudije i provokacije sa klupe protivničkog tima.









Da li je moguće, da strateg Partizana nije mogao da predvidi šta će se dešavati? Da li su igrači crno belih nesigurni u sebe? Da li je moguće da su pali u igri i dozvolili poraz?

Jeste sve je moguće. Dobri poznavaoci ove igre će vam reći da su sudije lagano "punile" faulovima najbolje igrače Partizana. Svirano im je baš sve, i mahanje po vazduhu, i promašene lopte,....

Strateg tima sa Malog Kalemegdana, Duško Ivanović, je zaradio isključenje tokom druge deonice, pa je morao da napusti halu.


Da je  napetost rasla, dokaz je i verbalni duel Fakunda Kampaca i Danila Anđušića.


Naime, Zvezdin Argentinac je "optužio"  Anđušića za floping, pa je došlo do unošenja u lice i verbalnih rasprava.


Sudije su odmah reagovale i "počastile" obojicu sa po tehničkom greškom, stavljajući igračima do znanja da neće dozvoliti takvo ponašanje na ovoj utakmici.


Sudije su napustile halu zbog velikog broja ubačenih predmeta na parket.

I to je sve..Partizan vodio sa 18 poena razlike, pa izgubio..

Ipak je ovo Srbija, nema sporta niti korektne igre..

I kao što napisah: Naseli smo naivno i izgubili....

Click Here To Join Native Media

Коментари

  1. Baš komentar navijački,bez trunke realnosti.Prvo poluvreme ozbiljna pljačka u korist Partizana od 4 razlike sudije napravile 9 za minut uz ne priznat faul na zakucavanju (gde su morali bili priznati i poeni jer je "rampa" došla kroz mrežicu po ruci ,ne jednak kriterujum dva smešna faula Vildozi i Kmazzu u napadu,a na drugoj strani faul i koš Lesora...a onda su i učli šutevi koji su ušli.Drugo poluvreme je pokazalo sve mane Partizana,sudije i dalje loše ali bez većeg uticaja,,koje to lične nisu bile Egzuma i Ledeja..izgubiti za 17 minuta sa 30 razlike ,mnogo govorei,uz sve to imaš trenera najboljeg i najskupljeg u Evropi,tim koji je preplaćen i daleko skuplji od protivnika i na kraju ništa...na žalost mislim da je ovo početak kraja sezone za Partitzan..ni EL nema ništa od top 8...

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru